Philip Larsson klar för IFK Vänersborg

Vi kan gladligen hälsa Philip Larsson välkommen till IFK Vänersborg. En ung spännande spelare som gjort det mycket bra under vintern i Gripen. Vi har stämt av läget med Philip efter att han signerat kontraktet med klubben.

Hur känns det att det äntligen är klart att du spelar i IFK Vänersborg under kommande säsong?

– Det är en väldigt motiverad och bra känsla jag kommer med inför denna säsongen.

Du har gjort några år tidigare i föreningen, berätta kort sejouren i juniorlaget.

– Ja det stämmer jag har spelat i P19 laget under en säsong. Det va en rolig säsong där jag fick lära känna föreningen och lite spelare och ledare runt omkring och trivdes redan då mycket bra i föreningen.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

– Jag skulle beskriva mig som en slitvarg med många offensiva kvaliteter. Jag tycker bland annat att jag har ett bra skott, bra i djupled och helt okej teknik som jag hoppas ska kunna utveckla än mer framöver.

Du har tidigare sagt att du känner dig väldigt spänd och förväntansfull att dra igång försäsongsträningen. Utveckla!

– Det har väl egentligen med att göra att vi har en väldigt rolig resa framför oss. Målet med säsongen är ju att gå upp till elitserien och det är väldigt motiverande och spännande för oss spelare och alla runt omkring.

Till sist, vad skulle du vilja hälsa till alla blåvita supportrar inför kommande säsong och Återtåget mot Elitserien?

– Jag skulle vilja säga att det ska bli fantastiskt roligt att ta på sig den blåvita tröjan igen i vinter och spela framför dom blåvita supportrarna. Detta kommer bli fantastiskt bra!

Vi hälsar återigen Philip varmt välkommen till IFK Vänersborg!