Petter: "Mitt mål är att komma tillbaka"

pk5115

Petter Andersson kan inte fortsätta säsongen, men hans mål är att komma tillbaka. Foto: Patrik Karlsson

Petter Andersson kom tillbaka i matchandet mot Kalix den 19 november efter en lång tids problem med sina höfter. Han gav det ett försök, men meddelar nu att värken är ohållbar och han kommer inte kunna fortsätta säsongen.

I dagens TTELA kan vi läsa att Petter bestämt sig för att lägga av med bandyn helt, men det är en missuppfattning.

– Jag har valt att strunta i den här säsongen, och nu måste jag bestämma mig om jag ska göra en ny operation eller inte, säger Petter.

Petter har inte hunnit prata med läkaren ännu, men han tror att det lutar åt operation.

– Jag vill ge det en chans till, och jag måste ha tron på att jag ska komma tillbaka. Jag vill spela bandy, säger Petter med bestämdhet.

24-årige Petter är en otroligt skicklig bandyspelare och viktig kugge i IFK. Det är självklart ett stort avbräck för laget, men det viktigaste nu är att Petter blir bra och mår bra.  Just nu håller han sig ifrån Arenan, men ska ändå försöka kolla på kvällens match via webb-tv.

– Det är klart att det är jobbigt att vara i närheten av bandyn, det är något som jag så innerligt vill hålla på med, men inte kan. Men att kolla matcherna får jag allt försöka göra, säger han.

Från föreningen önskar vi Petter lycka till och vi försöker stötta honom så mycket vi kan på vägen tillbaka.