Perfektionister ut i fingertopparna

Tretton matcher, så många matcher har vi spelar försäsongen 2013 och nu är den äntligen över! Om 5 dagar så kör vi igång, hemma mot Villa, hoppas vi eller rättare sagt ni fyller Arenan!

Nu i veckan som har varit så har vi passat på att ta ett nytt lagfoto lagom till att våra nya matchdräkter kom. Som alltid när det nalkas foto så är det milslånga köer till speglarna, inte ett hårstrå får ligga fel! Värst är Gabbe tätt följd av Fagerström. Perfektionister ut till fingertopparna vad det gäller frisyrerna. Lite Ronaldovarning.

Själv har jag väldigt ofta keps på mig så det får bli lite som det blir. Men tror allt att det blev bra 😉

Match i fredags mot Blåsse som vi aldrig mött under min tid i IFK iallafall. Det tycker jag är lite konstigt när vi ändå har ett Allsvenskt lag i stan.

Räknade allt med att det skulle komma mer folk, för visst var det Folkets Lag som vi mötte? 😉

Blev en komfortabel 10-4 vinst för oss, inte så mycket att snacka om direkt.

En sak bara, vi var uppe i Arnes innan matchen och presenterade varandra inför sponsorerna och IFQ’s kick off. Där fick dom reda på Skatz smeknamn, ”Svinet”. I mitten på första halvleken så gav han skäl för namnet när han körde över Kimmen och gav han en lårkaka så han inte kunde spela resten av matchen. Allt för att själv ta en startplats mot Villa måntro?

 

Edit:  Skatz kom till mig före träningen i måndags och skylde ifrån sig på Löf, att det skulle ha varit han som krockade med Kimmen. Jag vet inte men vi får väl säga att Skatz är oskyldig då.

 

Nu laddar vi på i veckan och ser fram emot Elitseriepreimären på fredag!

 

#Plommon