Passningen: Inför IFK Vänersborg – Tillberga

IFK Vänersborg – Tillberga Bandy, söndag 1/2 kl. 17

PASSNINGEN 144, intervju med Richard Kamperin Wallin och allt inför matchen och Bandyns dag!

 Passningen nr 144

Vill du också ha Passningen inför varje hemmamatch direkt i din mailbox? Klicka här

Läget i laget

Tredje matchen sedan i onsdags väntar för kamraterna idag klockan 17 i Arena Vänersborg. Tränare Stefan Karlsson hade ett piggt lag på isen på söndagens morgonträning.

– Vi behövde åka av oss och röra lite på oss efter bussresan hem från Gävle igår och alla var pigga, glada och förväntansfulla, meddelar Stefan.

Det blev en dramatisk avslutning på matchen uppe i Edsbyn där Lukkarila såg ut att bli matchhjälte när han stänkte in 3-2 med någon minut kvar av matchen. Men Edsbyn ville annorlunda och hann kvittera med några sekunder kvar.

– Vi är nöjda med vår insats och vi tyckte att vi gjorde en bra match. Det galna slutet på matchen var en sak i sig, men vi spelade bra hela matchen, säger Karlsson.

Idag är det Bandyns dag i Arena Vänersborg med aktiviteter hela dagen innan det är avslag mellan IFK Vänersborg och Tillberga. Tillberga som huserar på jumboplatsen i tabellen med 4 poäng, varav två har de med sig ifrån senaste matchen mot Sirius.

Hur förbereder ni er mentalt inför den här typen av match?

– Man kan se den här matchen på olika sätt. Jag ser det som en av de viktigaste matcherna. Vi siktar på att komma så högt upp som möjligt i serien och det är en match som vi förväntas att vinna. Då gäller det att vi alla är påkopplade och går in i matchen till 100 % precis som vi gjorde mot Edsbyn. Det finns absolut ingen som tvekar på vad vi ska göra idag, säger Stefan.

I truppen sker det idag några förändringar. Mattias Andersson kommer att vakta målburen och Olle Sundin går in på mitten. Stefan Karlsson vilar istället Robin Lundqvist som låg sjuk under landslagsuppehållet, och vill därför spara på honom inför kommande tuffa matcher.

 

Bandyns dag!

11.00-13.00  Allmänhetens åkning

Från 12.00:  Bandyloppis, försäljning, bandysnurran, barntävlingar, Älgen, Igge & Pigge busar runt, supporterklubben Älgarna  och Vänersborgsklubban på plats med försäljning av klubbor.

14.00-14.30:  Hela vår A-trupp möter fans i Fanscornen och skriver autografer.

17.00:  IFK Vänersborg – Tillberga.

Inför matchen erbjuder vi fribiljetter enligt följande:

Anslut dig med ditt spelkort till Gräsroten (välj IFK Vänersborg som din förening) i någon av följande spelbutiker: Torpa Tips och Trav, ICA Kvantum eller Gillbergs och du får 1 fribiljett (ståplats till Tillbergamatchen)

Hemköp Torpa har fr.o.m. torsdag 1000 ståplatsbiljetter som delas ut med följande kriterier: handla för 250 kr(1 biljett),500 kr (2 biljetter), 750 kr (3 biljetter), 1000 kr (4 biljetter) osv. Gäller så långt biljetterna räcker!

Svenska Spel bjuder de 100 st första kunderna på fri entre till ståplats vid uppvisande av Svenska Spels spelkort. (Gäller i vår biljettkassa i Arena VBG från kl.15.00 på söndag)