Robin Öhrlund

Omstart av elitserien – nu väntar Frillesås på hemmais

Landslagsuppehållet är över och nu väntar två hemmamatcher på 3 dagar mot Frillesås och regerande Svenska Mästarna Edsbyn.

Landslagsuppehållet är över och nu väntar två hemmamatcher på 3 dagar mot nykomlingarna Frillesås BK och regerande Svenska Mästarna Edsbyns IF.

Först ut är alltså matchen mot Hallands bandystolthet Frillesås BK. Ett Frillesås som hittills tagit 2 segrar i elitserien. Senast vann man mot IK Tellus på Sjöaremossen med 5-2. Faktum är att man varit med bra i alla matcher hittills så IFK Vänersborg är förvarnade om vad som väntar. Så här säger assisterande tränaren, Peter Andersson. ” Känns härligt att seriespelet drar igång igen. Vi hade lite sjukdomar i truppen förra veckan men i eftermiddags tränade hela truppen och samtliga spelare är tillgängliga för spel imorgon. Vi vet vad som väntar oss. Frillesås har erfarenhet och rutinerade spelare. Finns klasspelare på en del positioner och så har man ett bra skytte. Gäller att vi har hög delaktighet och bra rörelse.  När vi möttes i september så lyckades vi vinna efter en del besvär så vi förväntar oss en tuff match och inget annat” Matchstart imorgonkväll kl.19.00 i Arena Vänersborg