Olle Berglund klar för IFK

 

Olle Berglund född 1996 är klar för spel i IFK de närmaste 2 säsongerna. Olle kommer närmast från Sandvikens AIK.

Klart vi är nöjda att kunna knyta en så ung och talangfull spelare till IFK Vänersborg, säger Tommy Hjert ordförande i Sport Elitkommittén.

Karriären började i IF Boltic och där debuterade jag i Elitserien som 14åring och spelade sedan en säsong i allsvenska innan jag flyttade upp till Sandviken för att gå bandygymnasium. Mitt andra år på gymnasiet så debuterade jag för SAIK och var sedan med och tog SM Guld säsong 13/14 och SM Silver 14/15, säger Olle.

Min naturliga position är mittfältare. Det har alltid varit min huvudposition men jag är allround som spelare och kan spela på de flesta positioner, säger Olle. Olle har också representerat Sverige P15, P17 och senast P19.

Olle Berglund är en spelare som har bra blick för spelet och jobbar hårt. Bra i båda riktningar och kan spela på flera positioner. Han kommer också att kunna förstärka vårt J20 lag där antalet spelare födda 1996 är få, säger Tommy Hjert.

Jag fick en väldigt positivt och vänligt bemötande som gjorde att jag direkt fick en bra känsla av föreningen. Det är dessutom ett väldigt intressant lag med många bra spelare. Jag tror att jag kommer ha stora möjligheter att utvecklas i IFK och jag hoppas ta stora steg både som spelare och som person.

Vi hälsar Olle Berglund välkommen till IFK Vänersborg!

 

–       – –