Nytt tvåårs kontrakt för Johan Koch

Johan Koch på offensiven mot Gripen Trollhättan i seriepremiären den gångna säsongen. Foto: Patrik Karlsson

Igår släppte vi nyheten att Robin Lundqvist skrivit nytt kontrakt. Idag är det en annan viktig spelare som meddelar att han fortsätter i den blåvita dressen minst två år till.

IFK Vänersborg och Johan Koch har enats om ett nytt tvåårskontrakt. Johan kom till IFK från Broberg/Söderhamn inför säsongen 2009 och har nu gjort sin åttonde säsong i den blåvita tröjan och är därmed en av de spelare som spelat längst i IFK i dagens trupp.

– När jag kom till klubben trodde jag nog inte att det skulle bli så många säsonger, men jag trivs jättebra i IFK. Känner för klubben och har en jättebra social situation som påverkat mitt beslut. Jag vill fortfarande nå framgång med IFK, det driver mig och det finns stor potential i laget, säger Johan.

– Johan är en offensiv spelare i grunden som utvecklat sitt defensiva spel under åren hos oss. För laget och klubbens skull är jag mycket nöjd att Johan fortsätter, säger spelaransvarige Tommy Hjert.