Nytt kontrakt med Zitouni

I helgen kom IFK Vänersborg och mittfältskämpen Alexander Zitouni överens om ett nytt tvåårigt avtal.

Alexander kom som ung spelare från Härnösand till IFK Vänersborg inför säsongen 10/11. Det var en stor omställning och en riktig utmaning som han på ett bra sätt har förvaltat. Idag är Alexander Zitouni en etablerad spelare i IFK.

– Alexander sprider härlig energi kring sig, både på och utanför isen. Han bidrar med fysik och tuffhet till vårt mittfält och jag vet att det är många motståndare som tycker det är jobbigt att möta honom, säger Tommy Hjert ordförande för sport/elitkommittén om det senaste kontraktet.

– Jag trivs i Vänersborg och IFK känns som min förening. Här har jag fått möjligheten att utvecklas i min egen takt. Det känns skönt att redan nu skrivit nytt kontrakt så att allt fokus kan vara på spelet. Jag tycker vi den senaste tiden visat att vi tillhör toppen i elitserien, hälsar Alexander om sitt nya kontrakt.

IFK spelar hemma mot Västerås ikväll klockan 19.00. Vi ses i arenan då!

”Slitvargen” Alexander Zitouni här i aktion mot Edsbyn vid säsongens elitseriepremiär. Foto: Patrik Karlsson