Nya styrelsen säger tack och önskar alla en trevlig sommar! 

Verksamhetsåret 2020/2021 slutade med ett plusresultat på 32 969 kr. Det innebär att föreningen nu har ett eget kapital på 41 024 kr.

Det är inget stort kapital men med ett pandemiår i ryggen är vi ändå glada att kunna påbörja det nya året med ett positivt eget kapital.

Under det gångna verksamhetsåret har vi tagit del av stora statliga stöd. Både genom kompensationsstöd från Riksidrottsförbundet och stöd för korttidsarbete.

Vänersborgs kommun var behjälpliga med en lägre matchhyra under restriktionerna då läktare och andra utrymmen inte kunde nyttjas som vid en vanlig elitseriematch.

De sparåtgärder föreningen genomförde täckte upp en del av intäktstappen, men i slutändan var det bidrag och de gåvor vi fick från trogna partners och supportrar som möjliggjorde ett plusresultat.

Större delen av verksamhetsåret hade vi permitterad kanslipersonal och på slutet ingen alls. Föreningen har trots detta fortsatt att fungera tack vare otaliga ideella timmar från ledare, styrelse och övriga medlemmar.

Den nya styrelsen vill med detta rikta ett stort tack till alla som var med och gjorde detta möjligt!

Ett extra stort tack får Bill-Arne Andersson som under sina två år som ordförande manövrerat föreningen genom både en rekonstruktion och sedan ett år med en pandemi och dess effekter.

Det är ett betydligt lättare utgångsläge Bill-Arne lämnar över än när han själv klev på som ordförande för två år sedan. Det är vi i nya styrelsen oerhört tacksamma för.

I augusti drar vi i gång med Day Camps och Sommarbandyskola. Det är alltså bara några veckor kvar tills isen är spolad i Arenan igen…

Tills dess önskar vi alla en riktigt trevlig sommar!
/Styrelsen genom Per Ejerhed