Nya kontrakt för Viktor och Alexander

 

Viktor Hjelm och Alexander Zitouni har i dagarna skrivit varsitt nytt tvåårskontrakt med IFK Vänersborg. Så här kommenterar de båda spelarna sina beslut: – Jag känner stor revanschlust. Min första säsong blev sönderhackad av en svårläkt fotskada. Det är i IFK Vänersborg jag vill spela och utvecklas.  Trivs väldigt bra i staden, i klubben och med lagen (kan kommande säsong spela i A-lag och J20 lag) säger Viktor Hjelm.   – Viktor är stor talang som fick sin första säsong fördärvad av skada. Ska bli kul att följa hans fortsatta bandysatsning hos oss – säger spelaransvarige Tommy Hjert. Viktor kom inför säsongen från IFK Rättvik och går andra året på ekonomiprogrammet – Birger Sjöbergymnasiet. Dessutom bandygymnasiet.

Alexander Zitouni säger så här om sitt nya kontrakt. – Jag vill fortsätta min bandysatsning med IFK Vänersborg. Trivs väldigt bra i staden, med klubben och mina lagkamrater. Nu vill jag ta nästa steg med föreningen. – Alexander är en karaktärsspelare som alltid visar stort hjärta. Spelar främst defensiv mittfältare och är viktig för LAGET- säger spelaransvarige Tommy Hjert. Alexander kom till IFK 2010 från Härnösands AIK. Har dubbla medborgarskap och representerade USA i årets Bandy VM i Sandviken. Utbildar sig just nu till helikopterpilot på Säve utanför Göteborg.