Ny karriär i IFK för Gabriel Bridholm

Efter ett tags funderande har nu Gabriel Bridholm bestämt sig för att tacka ja till erbjudandet att bli  J20 tränare i IFK Vänersborg. -När jag fick förfrågan från IFK blev jag både smickrad och intresserad, säger Gabriel. Redan för något år sedan pratade jag och Roland Olin om mitt intresse för ledarrollen. Att det skulle gå så snabbt var kanske inte tanken när jag bestämde mig för att sluta med bandyspelandet, men nu känns det både jättespännande och inspirerande att få möjligheten.

-Att få ge tillbaka av erfarenhet och kunskap man samlat på sig under spelarkarriären känns väldigt bra.

-Gabriel kommer att ingå i ledarteamet tillsammans med Thomas Johansson kring vårt J20 lag. Känns jättekul att en av våra spelare som nyss avslutat sin elitkarriär väljer att tacka ja till ett ledaruppdrag. Betyder massor för våra juniorspelare som ju siktar mot vårt A-lag och en elitkarriär. Tanken är ju också att Gabriel ska medverka som målvaktsinstruktör för våra målvakter i J20/J18 och U16 säger klubbchef Roland Olin.

Välkommen som ny J20 tränare – Gabriel Bridholm!