Nu tar IFK Vänersborg ”semester”….

I lördags avslutades vårsäsongens träningsperiod, herrlaget påbörjade sin ledighet med att ha en avkopplande samvaro på initiativ från lagets ledarteam.

Att det blir semester är en sanning med modifikation, samtliga spelare har individuell träning under hela sommaren och den organiserade träningen påbörjas igen den 7:e augusti.

Hela laget hade en lekfull lördag med golfturnering på Alvikens GK, en helt privat 12-håls golfanläggning vid Siviken utanför Vänersborg. Förutom golf hade laget tillgång till en uppvärmd bassäng där lagen gjorde upp med tävling i ”vattenvolleyboll”.

Laget inkl ledare delades upp i fem olika lag som gjorde upp i Scramble golf, det var en riktigt jämn golftävling. Banrekordet var tidigare på 41 slag men det sopade IFK bort rejält, av fem lag så blev resultaten, dom två bästa lagen 39 poäng och dom två följande på 40 poäng. För att skilja lagen åt så behövdes särspel för att kora placeringarna, etta och tvåa, samt trea och fyra.

I särspelet segrade lag två som bestod av Simon Blomqvist, Martin Röing, Juho ”Lipppi” Liukkonen, Niklas Holopainen samt Ilja Gratchev som segrade i särspelet med ett slag mindre, detta med hjälp av en fin långputt av Lippi.

Dagen avslutades med en gemensam middag, tacktal till alla som hjälpt till för att kunna genomföra träffen och ett speciellt tack till familjerna Hallgren, Bergström, Nordström, Fryklund, Johansson, Andersson som gjorde detta möjligt.

Som tack fick Alvikens GK en signerad tröja från IFK och som kommer att pryda golfklubbens klubblokal.

Vi önskar alla i IFK en skön sommar och om bara en månad så drar träningar i gång igen. och vi ser fram mot en spännande bandysäsong.

 

Text och bild: Bill-Arne Andersson