Nu drar vi på Norrlandsturné!

Den andra veckan av 2014 är till enda och ytterligare två matcher är lagda till handlingarna. Matchen i Edsbyn som jag skrev om häromdagen och dagens fight mot VSK. En match som vi kanske borde vunnit men det räckte tyvärr inte riktigt hela vägen denna gång. Kan ju säga att stämningen var ju inte direkt på topp precis efter matchen. Många besvikna blickar. Men vi krigare vidare och blickar framåt.

Så vi kritar in två oavgjorda på två matcher.

Måste även ge en spelare lite extra beröm idag. Nämligen Emil, som idag faktiskt gick och gjorde sig en ny klubba efter uppvärmningen då hans gick sönder. Riktigt bra av honom, mer tid över till mig att slappa! 😉

Nu laddar vi istället för den stundande Norrlandsturnén som vi inleder på torsdag morgon, med gemensam frukost på Quality.

Kommer att köra en favorit i repris på den resan då med att plåta lite bilder på en specifik spelare. Röstar gör ni i kommentarsfältet i länken här nedan.

  https://www.facebook.com/ifkvanersborg/posts/803794129647190?stream_ref=10

Ni kommer ha fram till tisdag kl 20:00 på er att rösta. Bilderna kommer i första hand att publiceras på IFKs Instagram som är @IFKVBG. Men någon kommer säkert även att hamna både på Facebook och på Twitter (@IFKVBG_).

Så för att inte missa något så tycker jag ni ska gå in och följa dom kontona!

 

#Plommon