Nordic Wellness och IFK Vänersborg förlänger samarbetet

Joakim Hedqvist, utbildningsansvarig J20-U16 och Magnus Gustavsson, försäljningschef Nordic Wellness tar i hand på det nya avtalet. Foto:Privat

IFK Vänersborg är mycket glada över att samarbetet med Nordic Wellness fortsätter och det ger oss också en långsiktighet i vår strävan att utveckla våra spelartrupper från A-lag till P18.

OM NORDIC WELLNESS:
Nordic Wellness är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med över 163 gym/friskvårdsanläggningar i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra anläggningar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma – det är viktigt för oss.
När det gäller samarbeten/partnerskap med idrottsföreningar är vår vision/mission att hjälpa och inspirera era aktiva spelare, ledare och ungdomar att skapa rätt förutsättningar inför säsongsstarten samt öka förståelsen och medveten aktiv träning 365 dagar om året.

SAMARBETET:
Fantastiskt roligt att vi nu landat i ett nytt 2+1års avtal med IFK Vänersborg vad gäller träning, friskvård och personlig utveckling, för oss inom Nordic Wellness är det viktigt att jobba med föreningar som tar aktiv ställning kring utvecklingen av den globala och svenska folkhälsan, vi vet också idag att belastningen och kraven på spelare och ledare i en elit förening är stor och då så känns det extra bra att vi inom Nordic Wellness kan var med och bidraga med vår kompetens för att utveckla spelarna i IFK Vänersborg.
Vi kommer även tillsammans med IFK Vänersborg utveckla förutsättningen för bra och attraktiv träning gent emot alla övriga medlemmar och supporters till föreningen, ett strukturerat och bra upplägg för samtliga företagspartners kommer också presenteras där föreningen också får en kickback på alla medlemskap/friskkvårdsavtal som görs kopplade via IFK Vänersborg.

Magnus Gustavsson
Försäljningschef
Nordic Wellness