Niklas möter firma Nilsson/Jensen

Benny Nilsson och Lars Jensen                                                                                Foto: Niklas Thonander

Niklas Thonander fortsätter att göra nedslag i vår verksamhet. Idag är turen kommen till våra materialförvaltare för J20-laget, Benny Nilsson och Lars Jensen.

De båda materialarna är inne på sin tredje säsong i klubben och är väl kända för sitt stora engagemang och hjärta för klubben.

-Vi har båda söner med i laget och satt alltid förr på läktaren och följde killarna på träning och match. Då fick vi frågan från föreningen om vi ville  vara med som materialförvaltare och vi tyckte det skulle vara roligt och bestämde oss snabbt för att vilja vara med, säger Benny Nilsson. -Jag känner Benny  sedan tidigare och vi var bla tränare för P-99 i fotbollslaget Wargöns IK . Vi kompletterar varandra  och trivs jättebra tillsammans och känner killarna väl och har följt många av dem under större delen av dess uppväxt, berättar Lars Jensen. Som materialförvaltare lägger man ner ett stort jobb och oräkneligt antal arbetstimmar under en säsong och utför en mycket viktig funktion i en förening.

 -Det är mycket som skall fixas som att tvätta, slipa skridskor, hämta mat till killarna innan träning och match bland mycket annat. Det blir ju så att man kommer först och går sist på träningarna. Vi försöker se till att allting är klart så att tränarna kan fokusera på just att träna laget. Vi är ett sammansvetsat gäng och trivs väldigt bra tilsammans med ledartrojkan och vi ser fram mot en ny rolig säsong ihop, fortsätter Lars och Benny.

-Sedan känns det jättebra att föreningen så tydligt har satsat på våra ungdoms- och juniorlag, bla. med att killarna har fått bra förutsättningar med gymkort på helårsbasis samt även att man stärker trupperna med att ta in nya unga mycket lovande spelare utifrån. Det stärker laget och ökar konkurrensen. -Vi har väldigt goa och ödmjuka träningsvilliga killar i laget. Det är bara att hoppas att vi klarar oss undan för mycket skador, för då kommer det att gå bra, avslutar Lars Jensen.