Mitt i veckan

Kommer köra ett inlägg såhär mitt i veckan ibland också, lite galet.

Innan jag kommer in på det jag ska skriva om så tänkte jag visa ett klipp jag fick syn på idag, det är Falu BS som gjort ett klipp på hur man sköter ordningen i ett omklädningsrum, förhoppningsvis så får våra spelare också syn på det 😉

watch?v=5jrO8P-yVCY – Klicka  på länken för att se klippet.

Sen senaste inlägget så har vi haft ytterligare en match, hemma mot Sandviken närmare bestämt. Den sändes på TV4 Sport, alltid kul när dom är på besök! Tyvärr tappar vi in ännu ett mål i det sista som händer i matchen, likt det mot Villa. Trotts att jag gjorde mina rutiner innan matchen, som jag inte gjorde mot Villa.

Men, nu fight på fredag och äntligen lite bussåkande, fast jag ska visst köra bil upp till Bollnäs. Nästa år ska jag skriva in i kontraktet att jag ska vara befriad från bilkörning till bortamatcher, så jag slipper det… 😉

På återseende!

#Plommon