Medlemsmöte med engagemang!

Ett 70-tal medlemmar kom till medlemsmötet i Arena Vänersborg under torsdagskvällen för att få information om läget i föreningen.

Tommy Hjert, ordförande i Sport- och elitkommittén, började med att berätta om arbetet med A-truppen och att kommittén tillsammans med huvudtränare Stefan Karlsson nu är nöjda med truppen. Nyfikna deltagare undrade naturligtvis om detta innebär att det inte blir några fler nyförvärv, ryktena är ju många därute.

– Vi har fört flera dialoger och gör fortfarande. Det är några få spelare som är riktigt bra som i princip alla klubbar vill ha, och de är väldigt svåra att locka till sig. Trots att vi gjorde en bra säsong i år, så behöver man göra några bra säsonger för att locka till sig de absolut bästa, säger Tommy Hjert.

Tommy betonar också våra duktiga juniorer som flera av dem är med och tränar med A-truppen. Förhoppningsvis kommer någon eller några ytterligare ingå i A-truppen när säsongen drar igång till hösten.

En medlem bland åhörarna var positiv till satsningen på våra juniorer.

– Jag tycker att ni tänker helt rätt som satsar så mycket på våra egna unga och duktiga juniorer, säger Lasse Holm.

Därefter tog VM-generalen Örjan Eriksson vid, för att ge en summering av arrangemanget tidigare i vår.

– Varje dag träffar jag människor både här i Vänersborg och även i Trollhättan som berömmer arrangemanget. Och varje gång är jag väldigt noga med att säga att jag var en del i en väldigt stor maskin, och det är tack vare alla engagerad volontärer som vi lyckades så bra, säger Örjan och fortsätter:
– Jag önskar att jag kunde trycka på en knapp varje gång och skicka ut den positiva feed back till alla er som var med och hjälpte till.

Ulf Svanström som var ansvarig för all domarlogistik under arrangemanget instämde i den positiva andan.

– Det var 12 domare här från olika länder som sa att det var det bästa VM de hade varit på. Bäst service, boende, mat och allt annat runt omkring, berättade Svanström.

Tomas Granlund avslutade mötet med att berätta om verksamheten och den nya organisationen.

– Det har varit mycket fokus på den tuffa ekonomiska situationen i styrelsen de senaste åren. Nu har vi äntligen, mycket tack vare VM, fått balans i ekonomin, vilket ger oss nya möjligheter framöver, berättar Tomas.

Tomas, som nu axlar klubbchefsrollen, visade på ett förslag till en utvecklad organisation. Det innebär bland annat några förändringar i vissa kommittéer samt några nya kommittéer och projekt. Tack vare VM har vi fått in nya krafter i kommittérna, men de flesta kommittéer är fortfarande i stort behov av förstärkning. Roland Olin tidigare klubbchef kommer nu att fokusera på vår viktigaste kärna, verksamhetsutveckling av sport och ungdom och Ulrika Frölin fortsätter sitt hårda arbete med marknad- och sponsorkontakter.

 

Stort tack till alla medlemmar som kom till mötet och visade sitt intresse och engagemang. Vi är stolta och tacksamma över att ni bryr er och engagerar er så mycket. Kom ihåg att sprida engagemanget och stolheten vidare!

 

STOLTHET  PASSION  GEMENSKAP