Medlemsmöte

Medlemsmöte inför seriestarten

I Arenans Foajé hölls mötet.

Inför intresserade medlemmar hölls ett möte tolv dagar före segerpremiären mo Sirius fredag 29 oktober.

Klubbchefen Tobias Johansson höll i mötet och pratade först med Mikael Lundberg, ny tränaren för damlaget. Det blir en nystart för damerna med ett ungt och entusiastiskt lag som kommer att sätta upp målsättningen inför seriespelet. Hela truppen var på plats och visade upp sig inför IFK-medlemmarna.

Nye tränaren för herrarna, Jesper Bryngelsson hade med sig Hugo Nyman, Lukas Forsström och Adam Herou Löf. Jesper är nöjd med truppen och jobbar hårt för att sätta ett mer offensivt spel.

– Det kan komma att ta tid innan alla delar sitter men vi vill ha mer delaktighet från alla spelarena som skall kunna utgöra ett hot framåt. Laget måste hålla ihop och vara samlade både framåt och bakåt. Vi skall inte tokköra framåt men vi skall ha fart i spelet, säger Jesper.

Nyblivne landslagsmannen Adam Herou Löf tycker att de är en bra energi i truppen.

– Vi skall spela nära varandra och komma med fart och hjälpas åt, säger Adam som var glad och nöjd med att får ha tagit på sig landslagströjan också.

Ny ordförande Johan Carlén presenterade sig inför åhörarna och berättade om sitt stora intresse för sport och framförallt bandy men även golf. Han berömde den avgående styrelsen för arbetet med ekonomin som har gett ett eget kapital på 600 000 kr. Han var nöjd med styrelsearbetet och föreningens goda anda.

Tobias Johansson redogjorde för sitt arbete och att det kommer att bli en ny inramning runt matcherna. Det ska vara roligt att gå på bandy.

Som avrundning så pratade Annika Blixt och Carina Herou om hur det jobbas runt matcherna med bland annat lotterier. De tog också upp IFQ  en grupp för kvinnor som gillar bandy och att umgås. Mötet avslutades med utlottning av flera vinster.

På tisdag 25 oktober kommer Jesper Bryngelsson och Gripens tränare Joakim Hedqvist att samtala om läget inför årets elitserie. Det sker i entréhallen i Arenan 18.15.

Text: Bengt Israelsson
Foto: Patrik Karlsson