Medaljör gäst på Game Day

Medaljör gäst på Game Day

När årets sista Game Day genomfördes inför matchen mot Edsbyns så var Håkan Ohlsson ledare i P14 en av gästerna.  Håkan blev årets ungdomsledare 2018.

Han är också framgångsrik ledare för Västsveriges regionala kocklag som deltog i Culinary World cup i Luxemburg. Där det blev en silvermedalj. Det har blivit många medaljer för Håkan som har varit med sedan 2002.

Nu har han fått en av de finaste utmärkelserna som man kan får i kockbranschen – Cordon Bleu. Det är Svenska Kockars Förening som delar ut medaljen, en absolut höjdare att få som kock.

Medaljen har anor från 1500-talet och Håkan har haft som mål att erövra medaljen när han började 2002. Efter att ha varit nominerad i flera år var det dags för Håkan Ohlsson att få den fina medaljen som han inte fick ta på sig. Det finns tydliga regler när den får bäras så vi fick bara titta på den.

Det var en klart stolt P14 ledare som visade upp medaljen på Game Day.

Jonas Torrestad var näste gäst och han pratade om Bandy-VM:s invigningsfest, Svenska Hits. Han lovade att det kommer att blir drag i Idrottshuset den 26 januari.

Roger Karlsson som håller i träffen påminde Jonas om när han i ungdomen var en hårdrockare. Jonas berättade att han hade latexbyxor med nitar som han inte vågade visa hemma utan bytte om på tågtoaletten på väg till Göteborg.

Game Day är en frukostträff för sponsorer som alltid avslutas med en intervju med en IFK spelare inför kvällens match. Nu var det Jocke Hedqvist som förklarade hur Edsbyn skulle besegras men så blev det inte. Det kommer nya hemmamatcher och Game Days.