Mats Fröberg slutar i IFK, Ulrika Frölin tar över försäljningen

Mats Fröberg slutar nu sin anställning som marknadsansvarig i IFK Vänersborg. Försäljning och sponsorkontakter tas över av Ulrika Frölin som sedan i höstas jobbat på marknadssidan inom IFK.

Mats Fröberg har i många år gjort betydelsefulla och stora insatser för IFK. Först som spelare under många år och därefter som sportchef på ideell basis. Under de senaste säsongerna har han varit anställd som marknadsansvarig.

Ulrika Frölin kom till IFK inför säsongen 2010/2011. Hon är redan ett välbekant ansikte för flera av föreningens kunder och samarbetspartners och kommer nu även att ta hand om Mats Fröbergs kundkontakter. För närvarande pågår en översyn av IFK:s organisation inom marknad och sport. Den ska vara klar inför nästa säsong. Ulrika kommer fortsättningsvis att få en viktig roll inom IFK:s försäljnings- och marknadsorganisation. För många av IFK:s kunder och vänner är IFK och Mats Fröberg synonyma begrepp. När Mats nu väljer att gå vidare tackar vi honom för alla goda insatser genom åren och önskar lycka till hos nya arbetsgivaren Kinnekullehälsan, där han för övrigt återförenas med sin gamle ”vapendragare” Anders Uhlin.