Martin Röing vann IFK Golfen

Spelare och sponsorer möttes

Efter ett par års uppehåll var det dags igen för IFK golfen igen. Sponsorer, veteraner och spelare träffades på Onsjö golfbanan. Legendaren Martin Röing visade att han kan hantera golfklubban lika bra som bandyklubban och vann tävlingen.

Många av IFK:s spelare satsade hårt på tävling. Niklas Nyqvist agerade caddy till bland annat Adam Herou Löf. Nye tränaren Jesper Bryngelsson kämpade hårt i de ibland lite besvärliga vindarna.

Urban Frisk och Håkan Larsson Kärnestedt, tidigare spelare numera i sportkommittén försökte att mäta sig med de numera aktiva spelarna där över hälften av deltog.

– Det är trevligt för sponsorerna att möta spelarna utan masker, hjälm och skydd. Både sponsorer och spelarna uppskattar det här mötet och trivs tillsammans. Det är roligt att vi är igång igen med golfen, säger tävlingsledaren Lennart Svensson. Det är en perfekt mötesplats att spela golf tillsammans.

Valberedningens förslag till ny ordförande, Johan Carlén gick omkring och myste på Onsjö. Jag har två favoritsporter och det är golf och bandy, säger Johan.

Nyförvärvet Linus Hagman gillade arrangemanget.

– Det är väl gör roligt att vi hittar på något sådan här med laget och sponsorerna. Jag spelar när jag har tid, vilja och ork, jag är väl en medelspelare. Men grejen med golf är gemenskapen och få komma ut att tjöta och svinga lite, så träffar jag ju mina nya lagkamrater, säger Linus som syns på bilden.

Priserna var skänkta av Hedins bil och PH profil.

Text och foto: Bengt Israelsson