Marknadsgruppen IFK Vänersborg 2022

Marknadsgruppen IFK Vänersborg 2022 består av Jesper Eriksson, Roger Karlsson, Peter Grönroos.

Vi har sedan starten tidigt i våras haft möjlighet att arbeta med marknadsfrågor i IFK Vänersborg. Det har varit en spännande resa och gett oss många härliga möten med våra partners runt i området.

Vi hoppas vi kan bidra till att skapa en samverkan med våra partners som göra att det lockar att vara del i vår verksamhet med alla de möjligheter som verkligen finns med allt från ungdomsverksamhet till elitverksamhet med folkfester i vår fantastiska Arena inom både dam och herr, flickor och pojkar.

Spännande cuper i form av Frida cup och Birger cup där våra partners vill vara del i arbetet är ju en vanlig aktivitet i Vänersborg och så även i Arenan.

Vi har ett gott samarbete med våra företag i området och våra nätverksträffar är välbesökta när vi träffas nästan varje månad året runt.

Nätverket är en viktig del av vår ambition att hitta nya partners och skapa nya möjligheter för våra trogna partners genom att presentera företagen för varandra genom intervjuer och mingel.

Idag skapar vi ofta speciella paket/avtal med de flesta företagen för att finna bästa produkten för respektive bransch. Många vill verkligen stötta vår ungdomsverksamhet och inte minst på dam och flicksidan vilket gläder oss mycket och ger oss nya möjligheter att utveckla vår verksamhet.

Vår ambition och önskan är att arbeta långsiktigt med våra partners så vi kan utveckla vårt samarbete med inriktning på att verkligen få ut så mycket som möjligt för bägge parter.

Välkomna till Arena Vbg

Nu hoppas vi på en bra match mot Frillesås

Mvh Jesper, Roger och Peter