Lyckad nätverksträff på Hotel Hehrne

Torsdagen bjöd på en mycket intressant morgon på Hotel Hehrne på Restad Gård då ungefär 65 personer från näringslivet i området samlades på IFK Vänersborgs uppskattade nätverksträff.

Under frukosten fick Urban Rapp som är ny enhetschef för Prima Hälsa möjlighet att presentera deras verksamhet. Prima Hälsa är en vårdcentral som riktar in sig på företagshälsovård och vill se en långsiktighet i deras koncept. Prima Hälsa vill kunna bidra till friskare anställda och mindre sjukfrånvaro.

Även Kunskapsförbundet Väst fick presentera sin verksamhet. De har idag 3000 gymnasieelever i Trollhättan och Vänersborg och 4500 personer på vuxenutbildningen. De kan erbjuda ett 30 tal olika utbildningar, från endagars till längre utbildningar och till allt från sjukvård till grävmaskinister. Passa på att boka upp ett möte för att skräddarsy en utbildning till just din bransch.

Även ICA Kvantums nya handlare Karl-Johan Läbom skulle intervjuas under nätverksträffen men fick förhinder. Han kommer få möjlighet att presentera och sig och företaget längre fram.

Vi vill rikta ett extra stort tack till Hotel Hehrne för en fantastik frukost och värdskap.

Nästa nätverksträff går av stapeln 28 oktober, samma dag som vi har elitseriepremiär för herrarna hemma mot Sirius. Vill ditt företag vara med? Kontakta Peter Grönros, 072-5644700 eller Roger Karlsson, 070-3779112.

Foto: Patrik Karlsson