Lyckad informationskväll tillsammans med många av föreningens fantastiska funktionärer

IFK Vänersborg bjöd in till en funktionärsträff i början av september månad för att visa uppskattning till föreningens fantastiska ideellt arbetande funktionärer som ställer upp kring alla arrangemang vi bedriver. Uppslutningen var mycket bra då ungefär 60 personer dök upp i AK´s restaurang under kvällen. Där bjöds det på god mat blandat med information om vad som händer i föreningen och presentation av föreningens nya klubbchef Tobias Johansson samt den nya styrelsen. Dessutom var Joakim ”Kimmen” Johansson, Adam Herou Löf och Lukas Forsström på plats för att berätta om status kring herrlaget och hur det fungerar under nya tränaren Jesper Bryngelsson vilket det enbart var positiva ord om.

 

Vi har efter kvällen fått in flera nya personer som vill hjälpa till i föreningen vilket känns fantastiskt kul!  Vi önskar givetvis att vi kan bli ännu fler framöver och söker bland annat efter fler sargvakter, någon som vill vara med och ansvara kring vårt 50/50 lotteri, hjälpa till med press och media, kassapersonal, kiosker m.fl.

 

Är du intresserad av att hjälpa till på något sätt i föreningen, oavsett hur mycket tid du vill och kan lägga så tar vi tacksamt emot det. Finns det intresse eller om du vet någon som kan vara intresserad av att hjälpa till i IFK Vänersborg kontakta tobias.johansson@ifkvanersborg.se

 

Ni alla ideellt arbetande funktionärer i föreningen är kärnan i vår verksamhet och gör att allt kan fungera så bra som det gör idag. Tillsammans är vi bra!