Lite småsaker bara

Har gått några dagar nu sen senast. Lovade att det skulle komma upp lite kort helgen som va, men det kom aldrig några. My bad! Men kan lugna med att dom kommer upp imorgon, LOVAR!! 🙂

Dom nya dräkterna kom idag, inte ofta vi får ha dom i våran ägo en hel vecka innan premiären, måste vara något rekord! Vissa år kommer dom bara några timmar innan matchen börjar och vissa år så kan dom komma en vecka efter premiären?! Alltid lika spännande när dom kommer 😉

Och det ska tas kort imorgon med för Vänersborgaren, så vill till att man snyggar till sig innan så man inte ser ut som ett höstoväder i håret! Man kanske skulle raka av sig håret, då slipper man ju tänkta på det. En tanke sådär bara..

Va lite småfräcka detaljer på dom nya tröjorna, ska se om jag kan slänga med en bild på hemmatröjan eller om jag ska låta er hållas tills nästa fredag 😉

Veckan som har gått har varit rätt så lugn, matchen igår finns det väl inte så mycket att orda om, en ganska komfortabel seger med 6-1 mot ryssarna från Novosibirsk. Berner jr slog till med hattrick, någon som vet ifall Store-Berner gjort något i sin karriär, kan jag aldrig tänka mig iaf. (lär väl få skit för det imorgon på träningen men va f*n)  😉

Genrep på fredag mot Tillberga från gurkmetropolen Västerås 19:00 i Arenan. Fortsätter vi på spelet från igår så blir det en bra match tror jag. Innan WC så tvålade dom dit Jenisej med uddamålet om jag inte minns fel så dom ska inte underkattas, vilket man inte ska göra med någon motståndare!

I och med segern igår så gick Perra ifrån med 8-6 så jag måste vinna annars tar han hem försäsongen. Men jag tar han i serien sen för ja har mer matcher än han så det så!  Kan låta rookien få försäsongen 😉

För den som vill komma ut och kolla träningen imorgon så börjar den 18:30, fri entré så bara att knalla in igenom entré A och upp på sittplatsläktaren! Och för den som önskar min autograf så står jag bakom målet vid Arnes om jag inte sitter på våran avbytarbänk! Bara att komma fram och fråga, kommer ha pennan redo!

Den som vill ha lite soft-musik såhär på onsdags-kvällen så kan jag rekommendera Igor Presnyakov, in och sök på Youtube! Riktigt bra gitarrlirare!

Som sagt, bilderna kommer upp imorgon!

Klart slut – varulvstjut!