Landslagsspel i P21 landslaget för Robin Öhrlund


Robin Öhrlund in action vid senaste hemmamatchen mot IK Sirius.

 

Robin Öhrlund är återigen uttagen i Micke Carlssons P21-landslag. Senast var i början av december då ett tvådagars träningsläger var förlagt i Västerås. Denna gång handlar det dels om dubbellandskamp mot Finland, samt en match mot klubblaget WP35  i finska Varkaus i början av februari.

-Jätteroligt att få vara med igen. Jag ser verkligen fram mot dessa matcher. Samlingen sker i Stockholm 31 januari och sedan åker vi gemensamt med båten till Finland för matcherna, säger Robin Öhrlund.

Robin Öhrlund har tidigare representerat flera av våra yngre landslag och  var en nyckelspelare när Sverige vann VM-guldet för P19 i Trollhättan förra året. Till denna säsong valde han mycket glädjande att flytta till Vänersborg och spel i IFK, trots hård konkurrens från andra klubbar.

-Jag tycker att jag har kommit in i det mer och mer. Det är ju en jätteskillnad mot att spela i allsvenskan och jag känner att jag lärt mig oerhört mycket här i IFK, säger Robin.

Robin har precis återhämtat sig från en sjukdomsperiod som har hållit honom borta från spel. Nu är han dock tillbaka för fullt igen och har imponerat på såväl träningar som i matcher. Senast i vårt J20 lag då han och hela laget var strålande bra i 12-0 segern mot Hammarby. 3 mål och 4 assist kom då från Robins klubba.

Text: Niklas Thonander