Lagkapten Simon Blomqvist har ordet

Vi har startat denna säsong på ett bra sätt! Vi har fortsatt att utveckla vårt spel än mer. Vi jobbar hårt på träning och match för att just få med oss nya bitar i vårt spel. Vi utvecklas rent spelmässigt men också som lag för varje dag. Vi har till en början av serien också kunnat skörda frukt för vårt sätt att spela. Men vi blir också väl medvetna om vilket jobb det krävs av oss som individ men också som lag. Det ställs högre krav på oss att jobba än hårdare för att fortsätta göra bra prestationer men inte minst för att fortsätta ta poäng.

Läget i truppen är bra, vi har noga förberedelser inför träning och match för att få ut max av varandra på träning samt match. Vi har som grupp tränat på hårdare än tidigare försäsonger, men vi tränar än på bra med individuella styrka/explosivitet samt rörlighetspass för att öka återhämtning samt fortsatt utvecklas. Man får inte heller glömma att det är ju inte nu vi ska vara i toppform utan det är ju i mars.

Föreningen jobbar också på och visar oss all stöttning. Vi märker av som lag att föreningen mår bra och det smittar av sig i hela truppen. Ni supportrar är fantastiska och att gå ut och spela inför er är det bästa vi vet och det vill vi ska synas. Nu blir schemat än mer komprimerat och vi hoppas på än mer stöttning av er på läktaren.

// #3