Lägesrapport från föreningen

Sedan ett antal veckor tillbaka har föreningen arbetat med framtiden för vårt herrlag. Skulle det värsta hända, att vi skulle bli degraderade från elitserien, var självklart något som vi var medvetna om skulle kunna hända. När det blev definitivt att vi spelar i Allsvenskan kommande säsong har klubben arbetat intensivt med en plan för att kunna ta oss tillbaka till Elitserien. En plan som vi nu har landat och känner oss trygga i och innebär att vi kommer arbeta för ett återtåg till Elitserien och att sejouren i Allsvenskan ska bli ettårig. Målet är att ha en trupp med spelare med rätt kvalitet och framför allt en vilja och hjärta för att ta oss tillbaka igen. Ett arbeta med att forma truppen till kommande säsong är påbörjad i högsta grad och vi kommer löpande presentera flera roliga nyheter kring herrtruppen på vår hemsida och i våra sociala medier.

Att säsongen 23/24 inte blev som vi tänkt oss kan ingen säga något annat i och givetvis pågår även en utvärdering i vad det är som vi skulle gjort annorlunda under tidens gång. Nu är det dock definitivt att vi kommer att spela Allsvenskan och då gäller det att vi blickar framåt och ser möjligheter i detta.

Som sagt, ha tålamod, nyheter från herrtruppen kommer att presenteras inom kort.

Nu startar vi ”ÅTERTÅGET” mot Elitserien och vi hoppas att ni Vänersborgare, partner, supportrar med flera vill vara med på resan till att ta oss tillbaka till där vi hör hemma.

Med vänliga hälsningar, Tobias Johansson, Klubbchef IFK Vänersborg