Kung Jocke!

 

Ja, då var det söndag igen och snart ny vecka. En ganska tråkig sådan, faktiskt.

Ingen riktig bandymatch hemma i arenan. Bara en landskamp, och det är bäst för Sverige att de vinner över Ryssland denna gången så de fattar att det är Sverige som bestämmer i vår arena!

Men om vi ska kolla på veckan som varit, en riktigt bra sådan som avslutades med en hemmavinst mot Ljusdal. 7-3 slutade den. Där vår kung Jocke stod för 6 av dessa mål och assisten till det 7:e målet! En bra kväll för han med andra ord. Eller för hela laget för vi alla vill ju så klart vinna. Men Jocke gillar ju det där med att hamna i centrum så han passar på när tillfället ges.

Måste ju också säga att våra nya målvakt Pertti Virtanen gjorde sin första match med oss. Riktigt grymt jobbat, räddade en straff, ett friläge och massa andra farliga situationer.

 

 

Kvällen avslutades senare på TeaterGränd i Vänersborg. Då Stefan tyckte vi behövde komma ut och käka   lite gott inför det lilla uppehåll som nu blir.

 

Får ni nu bandyabstinens tills nästa hemmamatch, 18:e december, så är det ju som sagt landskamp Sverige-Ryssland på söndag kl 14:45 i arenan. Eller så får ni helt enkelt komma och kolla på oss under en träning!

 

 

#Plommon