Klubbkvällar på Intersport

Nu är det bestämt när det blir klubbkvällar på Intersport.
Följande datum är bokade: Torsdag 4 oktober kl.17.00-19.00 samt onsdag 10 oktober 17.00-19.00. Det sortiment som man kan beställa då är det sortiment som finns upplagt i vår webbshop. Vår webbshop når man genom att klicka på ungdom i menylisten. Sedan titta i högerspalten och klicka på webbshop . Utöver detta kan man köpa/beställa kroppskydd, hjälmar och handskar. Man gör sin beställning på plats i datorer i butiken, provar, beställer och betalar med kort eller på faktura från KLARNA. Sedan får man ett sms när man ska hämta varorna i butiken.

Om man vet vad man ska ha och har koll på storlekar kan man sitta hemma i lugn och ro och göra sin beställning direkt i webbshopen. Betala och sedan hämta ut varorna i butiken. Hjälmar, handskar och kroppsskydd kan man då också beställa direkt på Intersports hemsida.

När det gäller våra U-ledare kommer det att finnas en lista i butiken där man kan göra sin beställning. (Gäller de ledare som är helt nya eller som haft sina kläder under 2 säsonger) Teamansvarig på Intersport heter Niklas Mark och kommer att finnas på plats.