Klubbchefen, Tobias Johansson om säsongsöppning och läget i föreningen

Vi har haft en stark säsongsöppning för vårt herrlag med två vinster och senast 5–5 och en poäng i den rafflande hemmamatchen mot ”Mesta mästarna” Västerås SK. Trots att vi ständigt månat om att vi måste ge Jesper tillsammans med hans stab och laget tid tillsammans att få sätta det nya sättet som vi vill spela bandy på så har det sett imponerande bra ut. Vi har bjudit på en bandy som många har längtat efter att få se i Arena Vänersborg igen. En bandy som präglas av korta bolltransporter, stor delaktighet från samtliga spelare samt det som vår fantastiska publik vill se, en offensiv och härlig bandy. Nu ska det bli spännande att ta emot Vetlanda BK i Arena Vänersborg under lördagen och dessutom kunna bjuda er supportrar på en Familjefest som vi hoppas kommer uppskattas av många!

Tongångarna på stan är mycket positiva och jag tillsammans med alla andra i föreningen använder givetvis den positiva energin ni ger oss till att utveckla och stärka IFK Vänersborg och klubbens varumärke ytterligare. Vi jobbar hårt i alla delar av föreningen för att kunna nå ännu mer framgång på alla plan. Det kommer ge oss ytterligare möjligheter framöver!

Vi har också öppnat starkt med vårt damlag som tog en förkrossande seger mot Västerstrands AIK i premiären med hela 10–2 på bortaplan. De kommer under stundande helg vara i väg på en turné och spela matcher mot Uppsala och Hammarby innan det äntligen helgen därpå, söndag 4 december är dags för hemmapremiär i Arena Vänersborg. Där hoppas vi att så många som möjligt sluter upp och hejar fram damerna.

Vi har gjort mycket bra hittills på alla plan under säsongen 22/23 men givetvis strävar vi åt att fortsätta att ta kliv framåt och utveckla vårt kära IFK Vänersborg ytterligare, det gäller inte bara dam och herr utan även våra junior/ungdomslag och skridskokul. Vi ska även fortsätta ta ett samhällsansvar och framöver kunna utveckla detta ytterligare genom olika engagemang i samhället.

Glöm inte hur viktiga ni är för oss! Utan ert stöd på läktarna, er hjälp vid olika arrangemang kring matcher och så vidare hade vi aldrig kunnat jobba för att utveckla IFK Vänersborg ytterligare. Det är vi tillsammans som kommer se till att vi når framgång!

Återigen, missa inte Familjefesten på lördag! 

// Tobias Johansson , Klubbchef IFK Vänersborg