Klubbchefen Tobias Johansson har ordet

Inför matchen mot Broberg hemma 2023-01-09

Endast fyra hemmamatcher återstår av årets elitserie och vi fortsätter att arbeta hårt på alla plan för att få fler resultat med oss och kunna avsluta elitserien på bästa möjliga sätt.

Parallellt med att avsluta pågående säsong så starkt som möjligt pågår även arbetet för fullt inför säsongen 23/24. Vi har stora visioner för föreningen men samtidigt måste vi ha tålamod i det arbetet som är påbörjat. Det kommer ta tid att ta oss dit vi vill men vi känner att vi har skapat oss en stabil grund som vi ska fortsätta att arbeta på vilket kommer ge resultat framöver.

En uppmaning till alla er blåvita supportrar runt omkring: Det är i motgång vi behöver er som mest så se till att kom och stötta laget de fyra sista hemmamatcherna i elitserien så ser vi tillsammans åt att avsluta detta på bästa sätt! Nu kör vi, tillsammans för Vänersborg!

Om ni inte varit ut och kikat in vårt mycket talangfulla damlag så rekommenderar jag er starkt att ta er ut till Arena Vänersborg på söndag 15/1 kl. 12.15 då de spelar hemmamatch i damallsvenskan södra. I dagsläget ligger de på en 5:e plats i serien vilket ör mycket imponerande för detta unga damlag.