Klubbchefen Tobias Johansson har ordet

Inför matchen mot Hammarby IF 2023-01-25

Äntligen dags för en ny elitseriematch i Arena Vänersborg idag när Hammarby IF gästar oss. Denna match går under namnet ”medlemsmatchen”, en match där vi bjuder alla medlemmar i föreningen på en gratisbiljett! Det känns väldigt kul för oss som förening att få visa uppskattning till er medlemmar som är så oerhört viktiga för vår verksamhet!

Vi går in i denna match med ett kortare uppehåll i ryggen där vi har haft flera spelare iväg på olika landslagsuppdrag. Bland annat har vi en nybliven världsmästare på isen idag i #8 Lukas Forsström som tillsammans med hans lagkamrater i Sveriges P19 landslag lyckades vinna med 5–4 över Finland i en rasslande final. Vi säger ett stort grattis till Lukas!

Nu väntar flera spännande matcher på kort tid för herrarna i den avslutande delen av serien och vi har fortfarande alla möjligheter att nå ett slutspel. Vi har Hammarby, Motala, Sandviken kvar på hemmaplan samt Vetlanda och Bollnäs på bortaplan. Nu gäller det mer än någonsin att vi står upp bakom laget och hejar fram de blåvita spelarna på isen till ny poäng.

Tillsammans för staden Vänersborg!