Klar seger mot IFK Kungälv

Dagens tremålsskytt i IFK – Johan Koch

IFK Vänersborg vann sin första träningsmatch mot IFK Kungälv med 8-2 (5-1) inför 372 personer i Arena Vänersborg. Så här kommenterar Ari Holopainen dagens match.” Jag tycker om det jag såg. Vi åkte inte bandy utan vi spelade bandy idag. Vi sätter igång varandra i spelet och alla vill vara delaktiga. Våra ”nya spelare” David Jensen och Niklas Nyqvist gör fina insatser. Jag såg linjer i vårt spel som jag hoppats få se. Det som är bra med matchen är att vi nu får saker att diskutera med varandra inför matchen på onsdag mot Villa Lidköping som ju blir av annan karaktär. På det hela taget är jag nöjd med dagens insats. Vill också ge en eloge till dagens domartrio, Berg,Stenberg och Malm-Pettersson som jag tycker skötte sin uppgift på ett bra sätt”, avslutar Ari Holopainen.
Målskyttar för IFK Vänersborg: Johan Koch 3, Niklas Nyqvist 2,Joakim Hedqvist, Robin Öhrlund och Emil Viklund. För IFK Kungälv gjordes målen av Joel Emanuelsson och Viktor Uhlin.