”Kimmen” skriver nytt!

Försvarstalangen Joakim ”Kimmen” Johansson (född 1995) har förlängt sitt kontrakt med IFK Vänersborg och har nu ett tvåårskontrakt. Joakim gjorde säsongen som gick sin första säsong med A-laget och spelade också under säsongen mycket i det blåvita försvaret. Joakim var lagkapten när J20 vann guld på Friends arena förra våren och spelade P19 VM i Norge säsongen som gick.

 

– Det känns kul att vara med på den resan vi gör med IFK. Jag är ganska nöjd med min egen säsong men hoppas såklart att jag kan utvecklas ännu mer nästa år. Som ung spelare är IFK en riktigt bra förening att spela i. Jag ser verkligen fram emot säsongen som kommer, säger ”Kimmen”.

– Kimmen är en härlig spelare med en fantastisk inställning till sin idrott. Han har imponerande fysik och ett tungt skott, vi hoppas och tror att Kimmen kommer bli en framstående elitseriespelare. Han har verkligen förtjänat detta och sen är det ju återigen väldigt roligt att det är en vänersborgskille som tar sig till A-laget. Detta är precis i linje med föreningens ambition, säger Tommy Hjert ordförande för sport/elitkommittén i IFK.

Vi gratulerar #26 till det nya kontraktet!