Jonatan Rask klar för J20

 Jonatan Rask som spelare i IFK Vänersborg 2010/2011. Nu återvänder han till IFK men som juniortränare. Foto: Patrik Karlsson

Det är nu klart att det blir Jonatan Rask 31 år som blir assisterande tränare till Jesper Larsson för vårt J20-lag kommande säsong. ”Jag hade sedan tidigare bestämt mig för att sluta min spelarkarriär. Hade väl ingen direkt tanke på något ledaruppdrag när frågan kom från IFK. Att få möjlighet att jobba ihop med Jesper Larsson har givetvis spelat in i mitt beslut. Samtidigt känns det kul att vara tillbaka i IFK som förening. Minns själv mina juniorår som de kanske roligaste under hela karriären. (Jonatan vann SM-guld både för P17 och P19 under sina år i Villa Lidköping). Jag har många tankar kring gruppdynamik och ledarskap som jag hoppas kan komma till användning i detta uppdraget. Jonatan finns på plats 18 april när J20/18/16 drar i gång försäsongsträningen.

IFK hälsar givetvis Jonatan välkommen tillbaka till föreningen!