Joakim Hedqvist årets spelare 2015-2016

 

På IFK:s årsfest utsågs årets spelare i IFK Vänersborg säsongen 2015-2016 och det blev Joakim Hedqvist, med följande motivering:

Årets spelare har visat en förmåga på att kunna utvecklas år efter år, både som person och bandyspelare. Spelaren har i år gjort viktiga mål i avgörande situationer som hjälpt laget till betydelsefulla poäng och segrar. Årets spelare talar alltid med stolthet om lagets betydelse framför sin egen prestation. Med sitt uppträdande uttrycker spelaren föreningens värdegrund; stolthet, passion och gemenskap på ett föredömligt sätt! I årets elitserie gjorde han 44 mål, årets spelare – Joakim Hedqvist! 

Årets spelare 2015-2016 Joakim Hedqvist

Joakim som på sina drygt fyra säsonger i klubben redan slagit alla målrekord, tackade självklart sina lagkamrater för alla fina framspelningar. Utan dem, inga mål. Joakim sa vidare att när han anslöt till klubben vid jultiden 2011, så var det tänkt att han skulle stanna ett halvår i Vänersborg. Nu är han inne på femte året, och han har inga planer på att flytta härifrån.

Stort grattis säger vi till Jocke!