Jesper Öhrlund klar för två år i IFK

-

Första nyförvärvet är klart. Det är Jesper Öhrlund som senaste spelade i Broberg/Söderhamn. Han kommer att spela tillsammans med sin lillebror, Robin i IFK.

– Vi är glada att Jesper vill komma till IFK och Vänersborg. Han är en hårt arbetande och djupledsåkande forward med bra skott. Vi tror mycket på Jespers vilja och ambition att utvecklas vidare i en tydligt utformad roll som forward. Han kommer också att få möjlighet att spela med sin bror för första gången i seniorsammanhang. Jesper kommer att ansluta till truppen i augusti, säger Martin Röing, ordförande i Sport- och Elitkommittén och spelaransvarig.

Jesper är född 1992 och gjorde 12 mål på 23 matcher i i elitserien senaste säsongen. Kontraktet är på två år.

– IFK sätt att spela med fart och mycket spel i djupled passar mig, säger Jesper. Klubben visar på sammanhållning när det har varit hårda tider. Det skall bli spännande att se vad jag kan utveckla i Vänersborg efter åtta år i Broberg.

– Min styrka är skridskoåkningen och så har jag ett bra skott, tycker Jesper. Jag jobbar 110% på planen och så är jag en go kille, avslutar han.

Välkommen till IFK, Jesper!