Jesper Larsson anställs som föreningsutvecklare

Jesper Larsson, 32 år anställs som föreningsutvecklare Sport/Ungdom

Sedan det stod klart förra veckan att Roland Olin sagt upp sig från sin tjänst i IFK Vänersborg, har föreningen jobbat hårt med att rekrytera in en ersättare. Och nu har man lyckats då Jesper Larsson anställs som föreningsutvecklare Sport/Ungdom.
Så här kommenterar Jesper Larsson sin nya utmaning:
”Jag kände direkt när jag fick frågan om att ta över Roland Olins tjänst att det var helt rätt. Jag ser fram emot den här utmaningen där jag får arbeta med mina största intressen, bandy och ledarskap. Jag har varit inom föreningen i två år som junioransvarig. Vår juniorverksamhet P16-J20 har tagit stora steg både på isen men också i attityden att vilja utvecklas. Föreningen har verkligen skapat fina förutsättningar åt de här unga spelarna. Det känns inspirerande att få vara med att utveckla föreningen och bidra med mina tankar och idéer. Jag vill bygga en stark och modern ungdomssida för flickor och pojkar samt se var det tar föreningen på sikt”.

Så här kommenterar föreningens ordförande Jan-Olof Olsson anställningen av Jesper Larsson.
”Föreningen är mycket nöjd med att ha kunnat rekrytera en så kompetent och bra kraft efter Roland Olin. Att Jesper sedan tidigare redan fanns i föreningen gör att vissa saker i övergången blir lättare att hantera”
När Jesper Larsson kan tillträda sin tjänst är ännu inte klart. Hans uppdrag som ansvarig J20 tränare påverkas inte genom denna anställningen.