Isac Stolt satsar vidare i blåvitt!

Vi kan stolt meddela att egna produkten Isac Stolt fortsätter i IFK Vänersborg kommande två säsonger. Han fullföljer sitt kontrakt med klubben vilket känns oerhört bra.

Ta del av Isacs tankar efter det blev klart att han fortsätter sin bandykarriär i IFK Vänersborg.

Tankar efter säsongen som gått? Du har tagit stora kliv i din utveckling, är det så känslan är hos dig med?

Säsongen var ju som den var med underprestationer och skador osv, men för egen del så har man ju känt att man har utvecklats väldigt mycket mer som bandyspelare. Det får jag ta med mig även om det har varit tufft för laget. 

Hur känns det att kliva in i en ny försäsong inom kort?

Ja de ska bli spännande nu med dom nya gubbarna och lite annat. Säsongen sluta inte som vi ville så ska bli skönt att dra igång igen och börja bygga en positiv energi i gruppen.

Vad skulle du säga är dina styrkor som bandyspelare?

Jag skulle säga mina styrkor är att mitt spelsinne, att sätta mina kompisar i bättre läge. Även min skridskoåkning är en styrka jag har som givetvis kan utvecklas och bli än bättre.

Vad har du för personliga mål framöver?

De är att jag ska ta på mig mer ansvar och vilja ha bollen än mer.  Även enligt Sverre (Anton Svensson) så behöver mitt skott bli bättre.

Något du vill skicka med till våra supportrar inför Återtåget?

Vi ses i vinter alla fantastiska IFKare så ska vi tillsammans se till att vi vinner allsvenskan och tar klivet upp i Elitserien igen. 

Vi är oerhört stolta i att Isac väljer att satsa vidare i IFK Vänersborg! 

Återtåget – Alla ska med!