Information om biljettköp i samband med våra hemmamatcher

Inför denna säsongen tog föreningen beslut om att byta biljett- och kassasystem. Detta för att kunna möta framtidens behov på ett bättre sätt. Utvecklingen går mot att alltmer försäljning kring matcher, idrottsarrangemang och konserter sker via webbförsäljning eller via ombudsförsäljning. Mindre och mindre försäljning sker på plats i arenorna. Till viss del beror detta på att arrangörerna vill slippa köer och framförallt kontanthantering. Vår biljettförsäljning har idag följande förutsättningar:

Tre biljettkassor är öppna från 2 timmar innan match. Om man vill köpa biljett på plats bör man komma i god tid för att undvika köer. Varje transaktion tar en viss tid som inte IFK kan påverka.

Vill man slippa stå i kö finns flera möjligheter:

-Via vår hemsida www.ifkvanersborg.se/A-laget och klicka på biljetter/entré (direktlänk)  eller på  vanersborg.ebiljett.nu (Ingen förköpsavgift längre på biljetter i det nya systemet)

-Man kan ringa till biljettkontoret på telnr: 0771-454600 och beställa biljett

-Man köpa biljett hos våra ombud  Ica Kvantum, Gillbergs, Hemköp Torpa

-Snart så kan man köpa biljett via vår IFK-app som man kommer att kunna ladda ner i sin telefon.

-Många väljer att lösa årskort innan säsongen för att undvika köer och köp inför varje match.

Vi jobbar hela tiden vidare för att fortsätta försöka utveckla försäljningen med de resurser vi har. Däri ligger ingen tvekan.

(Problemen blir när många biljettköpare kommer 15  minuter före matchstart och tror att det ska gå snabbt och lätt. Varje enskilt val av plats, biljettutskrift och korttransaktion tar tid.)

Välkommen på bandy i Arena Vänersborg!