Inför VILLA-Lidköping – IFK

På fredag spelas den sista matchen i årets upplaga av Vänercupen när IFK möter Villa-Lidköping på bortasis. IFK får alltså en möjlighet till snabb revansch efter onsdagsförlusten mot Gripen, och tränaren Stefan Karlsson tycker det är bra med match igen.

– Vi hade inte matchat på tre veckor innan Gripenmötet och vi hade lite svårt att komma igång. Så det blir bra att vi får spela på direkten igen, säger Stefan.

Mot Gripen saknade IFK några ordinarie spelare, men Stefan Karlsson vill inte skylla förlusten på det.

– Nej Gripen var bra och vi kom inte alls upp i vår kapacitet, och det har inget att göra med att vi saknade några spelare. Det är så här det fungerar på försäsongen.

Mot Villa räknar Stefan med att både Emil Viklund och Rickard Wallin-Kamperin är tillbaka i laget.

pk6824

Rickard Wallin-Kamperin är tillbaka i laget mot Villa

 

– Jag räknar med att de spelar. Det kommer att bli en helt annan match imorgon och vi har en plan för det också, och vi har tänkt att lösa det på ett annat sätt än vi gjorde mot Gripen,  avslutar Stefan Karlsson.

Matchen spelas i Sparbanken Arena i Lidköping kl. 19:00 imorgon fredag. Supporterklubben Älgarna ordnar bussresa till matchen, och den är öppen för alla. Gå in på Älgarnas hemsida och boka din plats. I skrivande stund fanns det 10 platser kvar i bussen. Så ta chansen att åka med och heja fram våra killar i Lidköping.