Inför Sirius


Hörnmål av Juho Liukkonen. Vi hoppas på fler imorgon mot Sirius!

IFK Vänersborg besegrade Motala med 7-0 på fredagskvällen efter en gedigen insats. Tränare Ari Holopainen var mycket nöjd med stora delar då och blickar nu framåt mot söndagens bortamatch mot Uppsalalaget Sirius. -Jag är nöjd med vår andra halvlek  som är riktigt bra, samt att vi sköter vår defensiv över 90 minuter. Nu måste vi höjas oss ytterligare ett snäpp och stå för en bra prestation för Sirius på bortaplan är en mycket tuff uppgift.

Laget genomförde ett mycket lätt träningspass på lördagen i Brätteishall då Arena Vänersborg är upptagen med flickturneringen Fridacupen och samtliga spelare från fredagens storseger var med på träningen. -Vi kommer att spela med samma lag som  senast. De yttre förutsättningarna verkar bli jättebra med någon plusgrad och inte någon vind, så det kommer nog bli en  match med två lag som vill spela bra bandy,fortsätter Ari.

IFK åker mot Uppsala  söndagmorgon vid 08.00 och matchen startar 16.00. Efter Sirius väntar  Västerås SK i Arenan nästa fredag, innan laget efter det har två bortamatcher i följd med Tellus och Broberg veckan därpå.

IK Sirius-IFK Vänersborg går som tidigare att följa på  bandyplay.se

Text: Niklas Thonander