Inför Semifinal 2

-

IFK Vänersborgs J-20 lag tränade på fredagen i Arena Vänersborg och finslipade det sista inför helgens SM-semifinal mot Villa/Lidköping. Efter 2-2 (1-1) i första matchen  då Linus Larsson stod för båda IFK:s mål väntar en mycket intressant och helt oviss retur om vilket lag som tar sig till SM-finalen på Studenternas i Uppsala om knappt två veckor.

 
-Vi gjorde en ganska bra match i onsdags. Vi och Villa har bra koll på varandra så det blev lite försiktigt där inget av lagen ville bjuda på några misstag. En taktisk bra match av lagen. 
-Vi skall nu fokusera på att göra det vi är bäst på. Det kommer bli spännande, vi tror på bra chans, säger en laddad Hugo Sjöling.
 
Hugo Sjöling, född 2003 räknas som en av IFK Vänersborgs allra största talanger och spås en fin framtid inom bandyn. Utöver flera mycket fina insatser i sitt klubblag blev Hugo dessutom uttagen i region laget i Västerås i slutet av Januari.
 
– Jag är mycket nöjd över min säsong i IFK i år. Har fått stort förtroende av mina ledare i klubben och stärks mycket av det och att få bli uttagen i region laget var fantastiskt roligt, fortsätter Hugo.
 
För alla som vill se och heja fram IFK:s duktiga J-20 lag på plats så börjar matchen klockan 15.00 i Lidköping på söndagen. Man kan även följa lagets jakt på en ny SM-final på elitrapport.se.
Vi vill passa på att önska IFK:s juniorlag ett stort lycka till!
 
Text: Niklas Thonander