Inför kvartsfinal 3 Villa – IFK

Lomanov har för avsikt att förlänga kvartsfinalserien. Foto: Patrik Karlsson

 

I kväll spelas kvartsfinal tre mellan IFK Vänersborg och Villa Lidköping. IFK har hamnat i ett underläge med 2-0  och måste nu vinna för att hålla liv i matchserien. Blåvitt laddade upp på söndagsförmiddagen med ett mycket lugnt träningspass i arenan.

-Vi kommer att ge allt vad vi har och lägga alla krafter för att hålla liv i matchserien. Det är ett tufft läge vi har hamnat i och vi möter ett mycket bra och samspelt lag, men om vi bara följer våra instruktioner och vår matchplan så har vi absolut en god möjlighet att vinna ikväll,  säger IFK:s fixstjärna Sergei Lomanov.

-Vi vill inte att  säsongen skall ta slut nu och siktar absolut på att få spela fler matcher i kvartsfinalserien, fortsätter Sergei.

IFK:s huvudtränare Magnus Nordin ville efter söndagens träning avvakta lite med de taktiska dispositionerna och med vilket lag man ställer upp med i matchen mot Villa.

-Det är väldigt tätt matchande nu så vi ledare vill ha lite tid att prata ihop oss och kommer att meddela laget först på måndag förmiddag i samband med taktikgenomgång, men det är klart att vi utgår från vissa förändringar, säger Magnus Nordin.

-Det gäller nu att vi spelar ut alla kort vi har. Vi har absolut inte givit slaget förlorat utan kommer fortsätta att kämpa för att hålla liv i matchserien, fortsätter Magnus.

Älgarna kommer att arrangera bussresa till Lidköping och det fanns fortfarande några platser kvar på söndagen så passa på att gå in på hemsidan och boka plats och ge ett lika fint och stort stöd som i torsdagens bortamatch!

Åker ni inte med till Lidköping, kan ni som vanligt se matchen live på www.bandyplay.se.

 

Text: Niklas Thonander 

Foto: Patrik Karlsson