Inför J20 semifinal 1

Målvakten Dennis Nilsson inför SM-semifinal 1 imorgon mot Sirius

Din känsla efter kvartsfinalerna mot Nässjö IF där du ju fick hålla nollan i andra matchen?
Känslan är väldigt bra. Vi gjorde en okej match i Nässjö och en väldigt bra match i måndagskväll.

Var det din första nolla denna säsongen?
Nej faktiskt min tredje om jag räknat rätt. Skönt att få ett kvitto på att vårt försvarsspel och mitt målvaktsspel funkar. Och bra för självförtroendet.

Detta är din första säsong i IFK Vänersborg, hur tycker du att det har varit?
Lärorikt och ett stort steg för mig. Från div. 1 med Surte till träning på elitnivå. Det har tagit tid för mig att vänja mig men nu tycker jag att saker och ting börjar sitta. Det är ju allt från skola, flytt med eget boende, nya kompisar, nya rutiner, träningsmängd ja i stort sett allt. Allt känns väldigt seriöst och utvecklande i Vänersborg.

Dina förväntningar inför semifinalerna mot IK Sirius?
Att vi gör två bra matcher som lag. Sedan vill jag givetvis att mitt målvaktsspel fungerar.

Vad vet du om Sirius?
Ett bra lag, starkt skytte, kompakta med bra fart. Blir tuffa matcher tror jag.

Hur laddar du upp?
Vi tränar ju i eftermiddag. Viktigt att göra en bra träning. Sedan käk och tidigt i säng. Imorgon blir det ju 6 timmar i buss med en del sömn hoppas jag. Sedan på plats i Uppsala gäller det att komma igång i kroppen och gå in i sin egna bubbla.

Hur går det tror du?
Det kommer bli tufft men vi ska klara av det!