INFÖR IK SIRIUS HEMMA, ÅTERKOMSTEN.

IFK Vänersborg tar på fredagskvällen mot IK Sirius hemma i Arena Vänersborg.

Vi hoppas att vi kommer att fylla Arenan till sista plats, vi har live-uppträdande av Country-band i foajén innan match och i samband med matchstart kommer vår älskade låt ”Så Blå” att sjungas Live av Jonas Gustavsson och Sofia Olsén och så hoppas vi självklart att alla i publiken sjunger med.. Vid ingång till läktarna kommer vi att dela ut gratis LED-lampor som vi hoppas ska ge en effektfull bakgrund till vårt i övrigt häftiga intro.

IFK har dom två senaste säsongerna vunnit över IK Sirius både hemma och borta.
IFK Vänersborg gjorde en riktigt bra säsong i fjol och slutade på en 6:e plats och var direktkvalificerad till kvartsfinal, IK Sirius slutade på en 9:e plats och förlorade i två matcher mot Villa BK i en av kvartsfinalerna. Men i år ser det ut som om IK Sirius kommer att kunna ge dom flesta lagen i Elitserien riktigt bra motstånd.
IK Sirius vann över IFK Vänersborg i Svenska Cupen med 2-0, och har gjort en riktigt bra försäsong, medan däremot IFK Vänersborg inte har hittat det spel som dom så framgångsrikt spelade i fjol.

– Det kommer att bli en mycket tuff och tight match mot Sirius, vi är ju också revanschsugna för den förlusten som Sirius åsamkade oss i Svenska Cupen. Vi ska visa att vi kan bättre än så, säger IFK:s huvudtränare Ari Holopainen.

IFK Vänersborg tränade på tisdagen och har så gott som alla spelare tillgängliga till fredagens spännande drabbning. Lucas Forsström är fortfarande skadad och Juho Liukkonenfår vi avvakta med tills fredag och se hur läget ser ut.

Vi önskar, och som vi hoppas, den stora publiken välkommen till Arenan och hoppas på starkt stöd i denna viktiga elitseriematch.

Text: Bill-Arne Andersson
Foto: Måns Johansson