INFÖR IFK – GRIPEN

Carl Malm, assisterande tränare

Då är det snart dags för avslag i Annandagsbandyn. IFK Vänersborgs assisterande tränare Carl Malm, lovar ett hel taggat IFK –manskap i derbyt mot Gripen.

– Vi hade en väldigt bra träning på juldagen. Alla killarna såg pigga ut, så det känns riktigt bra, hälsar Carl, som också säger att alla är friska, vilket innebär att Martin Röing och Adam Herou-Löf är tillbaka i laget.

Alla IFK-spelarna har tillbringat julen hemma i Vänersborg, och den ende som varit iväg är Ilari Moisala, som gjort en snabbvisit hemma i Finland, men han var tillbaka i Vänersborg på julafton.

Med alla spelare tillgängliga undrar vi om IFK går tillbaka till den ordinarie backlinjen, eller om man tänker fortsätta med en 4-backslinje som man hade senast mot Edsbyn.

– Det var en bra fråga, skrattar Carl. Vi får se vad vi hittar på, men något nytt kan det nog bli.

Annandagen inleds klockan nio med en kortare träning/uppvärmning. Sedan är det gemensam lunch för laget, och man hinner nog kolla lite på TV-matchen mellan Edsbyn och Bollnäs innan man börjar ladda det sista.

– Det blir en heldag med bandy, men så ska det vara på Annandagen, menar Carl Malm.

Slutligen så frågar vi Carl om hur hans ser på matchen.

–Jag såg Gripen vinna mot Kungälv senast och de gjorde det väldigt bra tycker jag, så lite oro kan jag känna. Men som vanligt så ska vi ha fokus på vårt spel och på vår plan att genomföra detta, och gör vi det så tror jag det ska räcka långt, avslutar Carl Malm.

Välkomna alla till Arenan och upplev folkfesten. Vi uppmanar återigen alla att vara ute i god tid, för att slippa köer mm.

På juldagskvällen var nästan 3000 biljetter sålda så det finns en hel det biljetter kvar, och det går fortfarande att köpa biljett hos våra ombud eller via webben:

Torpa Tips & Trav, ICA Kvantum och Gillbergs, eller www.vanersborg.ebiljett.nu Inga extra avgifter tillkommer vid förköp.