Inbjudan Sommarbandyskola 2011

Dags för andra upplagan av Sommarbandyskolan i Vänersborg 7-12 augusti. (V.32)

→ Hämta inbjudan i pdf här

→ Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

IFK Vänersborg inbjuder pojkar och flickor födda 1994-2001 till en oförglömlig och spännande bandyvecka i evenemangsarenan Arena Vänersborg. Där kommer nio ispass att genomföras och utanför på Sportcentrum genomförs barmarkspassen och aktivitetspassen.

Syftet med Sommarbandyskolan är att ge deltagande ungdomar en komplett lägervecka med tonvikten på bandy men med spännande kvällsaktiviteter.

Hur många tar vi emot?
Vi tar emot 120 bandysugna ungdomar fördelat på 4 grupper.

Vilka är ledare?
Ledare under Sommarbandyskolan är erfarna ledare och spelare i IFK Vänersborg. Räkna också med en och annan gästtränare.

Vad kostar det att vara med och vad ingår?

Det kostar 3800 kr och då ingår följande:

– Exklusivt boende i 2,3 eller 6 bädds rum på Quality Hotell i Vänersborg (300 m från Arenan med vuxen personal som finns på plats även nattetid)
– Frukost, lunch, middag och kvällsmål
(Frukost, middag och kvällsmål på hotellet. Lunch i Arnes Restaurang i Arenan)
– 9 ispass i Arena Vänersborg, teori, aktivitetspass och barmarksträning
– Kvällsaktiviteter
– Funktions t-shirt och shorts, vattenflaska och bandytröja

Anmäl dig nu!
Anmäl dig via vår hemsida genom det anmälningsformulär som finns här. Där lämnar ni: Namn, adress, telefonnummer, födelsenummer, föreningstillhörighet, position i laget, eventuell matallergi, storlek på t-shirt och bandyträningströja. Skriv också om Du önskar boende med någon speciell kompis. Det underlättar föross! Vid anmälan erhåller Du en bekräftelse via mail.

OBS! All information skickas till Er via anmäld mailadress!

Betalning
För en vecka på Vänersborgs Sommarbandyskola betalar Du 3800 kr. Av detta betalas 1500 kr in vid anmälan. När anmälningsavgiften är oss tillhanda så är Ni anmäld och kommer att få plats. Först till kvarn gäller!

Resterande belopp 2300 kr skall vara inbetalt till oss senast 30 april 2011. Betalning sker till bankgiro 626-8346 (Skriv namn och Sommarbandy på betalningen)

Utlandsbetalning
Vid utlandsbetalning använd följande:
IBAN: SE 4960000000000449800008
Swiftcode: HANDSESS

Information
Mer information om Sommarbandyskolan kommer inom kort att publiceras här på vår hemsida. Under juni månad kommer vi att skicka ut information och ett mer exakt program via uppgiven mailadress.

Återbud
Vid återbud före1 juni behåller vi 800 kr för administrativa kostnader. Återbud efter detta datum godkännes endast vid sjukdom eller skada mot läkarintyg för att Du ska kunna få tillbaka inbetalt belopp (förutom 800 kr)

Har Du frågor, ring eller maila oss:
Roland Olin
Klubbchef
0761-170170 eller sommarbandyskola@ifkvanersborg.se

Boende och aktiviteter för anhöriga
Vänersborg är med sin strategiska placering i västsverige och närhet till vatten och natur ett perfekt semestermål på sommaren. Passa på att semestra i Vänersborg under Sommarbandyskolan. Det finns en rad olika boendealternativ. Allt från camping till hotellvistelse. Vi hjälper till att förmedla Ert boende.

Läs mer på:
www.visittrollhattanvanersborg,.se
www.vanersborg.se
www.qualityvanersborg.se

Välkommen till Vänersborg och Sommarbandyskolan 2011

→ Till anmälningsformulär