IFK Vänersborgs nätverksträffar fortsätter locka nya företag

Under veckan genomförde vi i IFK Vänersborg ytterligare en inspirerande nätverksträff på Quality Hotel tillsammans med 85 företagare. En mycket lyckad morgon där det bjöds på frukost, mingel med mycket intressanta diskussioner samt flertalet intervjuer som fångade uppmärksamheten från publiken.

De som intervjuades denna morgon var följande personer: 

Per Johansson från företaget Prima Hälsa som är en vårdcentral som riktar in sig på företagshälsovård och vill se en långsiktighet i deras koncept. Prima Hälsa vill kunna bidra till friskare anställda och mindre sjukfrånvaro. Per Johansson fick även berätta om sin ledarkarriär i handbollen där han idag är förbundskapten Nederländernas damlandslag. Per dessutom varit förbundskapten för svenska damlandslaget och fick dessutom ta emot pris som årets ledare 2011 på Idrottsgalan.

Den mycket uppskattade Tommy Andersson från sitt företag TA Utbildning. Han fick presentera sitt företag som anordnar utbildningar för bland annat lift, truck, säkra lyft och att skapa en bättre arbetsmiljö för företag och är idag ett av Sveriges ledande företag inom säkerhet- och maskinförarutbildningar. Tommy fick även berätta om hans idrottskarriär där han bland annat har spelat allsvensk fotboll med Djurgården där han gjorde sin debut mot Gais på Nya Ullevi 1970.

ICA Kvantums nya handlare Karl-Johan Läbom fick presentera sina tankar och idéer hur han ska utveckla butiken i Vänersborg. Han berättade vilka möjligheter det finns och att ICA Kvantum är väldigt måna om att hjälpa till att utveckla hela staden Vänersborg. Det kommer bli spännande att följa med på den nya resan Karl-Johan tillsammans med sin personal står framför.

IFK Vänersborgs huvudtränare för herrlaget Jesper Bryngelson fick berätta om sina tankar om den pågående säsongen och hur han ser på den avslutande delen av serien. Det återstår nu fyra matcher av serien som vi hoppas Jesper tillsammans med truppen och med föreningens stöd i ryggen ska lyckas plocka tillräckligt många poäng i för att hamna på säker placering och undvika negativt kval.

Vi vill rikta ett extra stort tack till Quality Hotel för en fantastik frukost och värdskap.

Vi får hela tiden nya förfrågningar vårat nätverk vilket är fantastiskt kul! Vill ditt företag vara med och nätverka tillsammans med oss och alla andra företag? Kontakta då Peter Grönros, 072-5644700 eller Roger Karlsson, 070-3779112.